Aso-asunnon Vaihtopörssi

Asumisoikeuden haltijat voivat vaihtaa asuntoja keskenään, jolloin ei tarvita uutta järjestysnumeroa. Jos keskinäinen vaihto tapahtuu järjestysnumeroalueelta toiselle, täytyy vaihtajilla olla haettuna järjestysnumero alueelta, johon ollaan muuttamassa. Järjestysnumeron suuruudella ei ole vaihtotilanteessa väliä. Vaihtokumppani tulee etsiä itse.  Vaihto on mahdollista myös eri yhtiöiden asuntojen välillä. Setlementtiasumisoikeus Oy:n asuntoihin vaihtajan tulee olla täyttänyt 55 vuotta, mutta asunnossa voi asua nuorempiakin.

 

Voit jättää oman asunnonvaihtoilmoituksesi tästä. Ilmoitus julkaistaan muutaman arkipäivän kuluessa ja se on voimassa kolme kuukautta. Ilmoitus poistuu sivuilta automaattisesti. Jos vaihtokumppani löytyy aiemmin, ilmoita asiakaspalveluumme, jolloin voimme poistaa ilmoituksen etkä itse saa turhia yhteydenottoja.

Jätä asunnonvaihtoilmoitus

Mitä tehdään, kun vaihtokumppani on löytynyt?

 

Molempien osapuolien allekirjoittama vaihtolomake toimitetaan oman yhtiön asiakaspalveluun. Vaihdon valmisteluun tarvitaan noin kahden kuukauden valmisteluaika.

Keskinäinen vaihto (pdf)

  • Molempien asuntojen haltijat tekevät luopumisilmoituksen, joka toimitetaan asunnon omistajille.
  • Kaupunki vahvistaa molempien asuntojen hinnat ja tekee hyväksymispäätökset uusiin asuntoihin myös keskinäisten vaihtojen yhteydessä.
  • Ennen muuttoa molempien osapuolten uudet asumisoikeussopimukset tulee olla allekirjoitettuina.
  • Kaikkien uusien asumisoikeussopimusten yhteydessä peritään 2 kk vastikevakuus.
  • Jos asumisoikeussopimus on pantattu pankkiin lainan vakuudeksi, muistathan asioida pankissasi ennen uuden asumisoikeussopimuksen allekirjoittamista.
  • Keskinäisissä vaihdoissa huoneistot luovutetaan siinä kunnossa kuin ne ovat.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme, puh. 010 837 5300.

Vaihtopörssissä olevat kohteet

Ei tällä hetkellä vaihtopörssissä olevia kohteita.

Sorry, no posts matched your criteria.