Kielet/Languages

 

Talo:

Viikin
Setlementtiasunnot

Apteekkarinkatu 10, 00790 Helsinki

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2007
Asunnot: 134
1h (28,5–34,5 m2): 92
2h (45–58 m2): 35
3h (68 m2): 3
4h (85 m2): 4
Keskimääräinen neliövuokra: 15,91
Energialuokka: E2018

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Sauna
Pesutupa
Kuntosali

Viikin Setlementtiasunnoissa on 134 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2007. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta myös kaksioita ja kolmioita sekä muutama neljän huoneen asunto. 

Ympäristö 

Viikki sijaitsee Koillis-Helsingissä, noin 8 kilometriä keskustasta. Viikissä luonto on lähellä, erityisesti yliopiston koetilana toimivan suuren peltoalueen, Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen sekä ekoasuntoalueen vuoksi. Viikissä on iso kauppakeskus, jonka yhteydessä on lukuisia kauppoja, apteekki ja pankki. 

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat valkoista lastulevyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on yksiöissä jääkaappi, kaksioissa ja kolmioissa jää-pakastinkaappi ja neliöissä kaksi jää-pakastinkaappia, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattiat ovat laatoitettu keraamisella laatalla. Pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat 

Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten, kierrätyshuone ja asukastila Tupa. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria, käyttää tietokonetta tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan vuonna 2015 uusitussa yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Minulla on hyvä naapuri joka soittaa että oletko huomannut tämän tai tuon. Siitä olen oikein iloinen.”