Kielet/Languages

 

Vuokraneuvottelijaksi Setlementtiasunnoille?

Etsimme asiakaslähtöistä vuokraneuvottelijaa.

Setlementtiasunnot Oy on vuonna 2000 perustettu yhteisöjen rakentaja, asumisen palvelujen moniosaaja ja yhteiskunnallisesti kestävän asumisen tuottaja. Tällä hetkellä vuokrataloja on 20, koteja hieman runsas 1800 ja asukkaita noin 2000 seitsemässä eri kaupungissa. Tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden asua ja elää vastuullisesti. Kaikki toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen sekä asukkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista vuokraneuvottelijaa etsimään ihmisille koteja. Työtehtäviisi kuuluu ARA-vuokra-asuntojen välitys, asuntohakemusten käsittely, vuokrasopimusten laadinta ja muut asumisen aikaiset palvelut. Toimit tiiviissä yhteistyössä asumiskoordinaattoritiimin kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • kokemusta vuokravälitystehtävistä. ARA-vuokra-asuntojen tuntemus katsotaan eduksi.
  • tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme VuT-, LVV- tai LKV-tutkintoja.
  • vahvat tiimipelaajan taidot, mutta myös hyvät edellytykset itsenäiseen työskentelyyn.
  • hyvät organisointitaidot ja kyky hallita kokonaisuuksia.
  • reipas, asiakaslähtöinen asenne sekä halu tehdä töitä yhteisten tavoitteiden eteen.
  • sujuvat tietotekniset taidot ja valmiudet.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan osana asiantuntevaa tiimiä. Oman tiimisi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Yrityksenä Setlementtiasunnot on asumisen edelläkävijä. Olemme tunnettu korttelikonseptiosaaja ja kehitämme jatkuvasti ja rohkeasti toimintaamme yhdessä asukkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja työtehtävästä antaa mahdollinen tuleva esihenkilösi asiakkuusjohtaja Katri Kaukinen torstaina 23.3.2023 klo. 12–15, p. 010 340 1301. Muina ajankohtina tavoitat Katrin parhaiten sähköpostitse: katri.kaukinen@setlementtiasunnot.fi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 5.4.2023 Duunitorin kautta, odotamme yhteydenottoasi innolla! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan huhtikuun aikana.