Joensuun Penttilänrantaan haetaan YHTEISÖKOORDINAATTORIA

Joensuun Penttilänrantaan haetaan YHTEISÖKOORDINAATTORIA


Rekrytoimme 
nyt Joensuun Setlementti ry:lle yhteisökoordinaattoria tekemään työtä kehittämään yhteisöllistä asumista Setlementtiasuntojen ja Joensuun Kotien uuteen vuokra-asuntokohteeseen Joensuun Penttilänrantaan. Yhteisökoordinaattori aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita arjessa ja juhlassa sekä toimii asukkaiden yhteyshenkilönä asumiseen liittyvissä asioissa. Yhteisökoordinaattori rakentaa yhdessä asukkaiden kanssa naapurustoa, jossa hyvän ja yhteisöllisen arjen edellytykset toteutuvat. Setlementtiasuntojen korttelissa on yhteinen asukastila, joka toimii päivittäin asukkaiden keskinäisenä kohtaamis- ja toimintapaikkana.

 

Tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää aktiivisesti yhteisöllisyyttä, asumisviihtyvyyttä sekä asukastoimintaa ja -neuvontaa. Toimit kohteemme yhteyshenkilönä, tiedotat ja opastat erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä aktivoit asukkaitamme yhteisölliseen toimintaan. Vastaat myös kiinteistön viihtyvyydestä ja siisteydestä yhteistyössä huoltoyhtiön ja muiden ammattilaisten kanssa. Työskentelet Joensuun Setlementin organisaatiossa ja toimitiloissa.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta esim. kasvatus-, nuoriso- tai sosiaalialalta. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta esim. järjestötyöstä tai asiakaspalvelusta ja olet motivoitunut työskentelemään yhteisöllisen asumisen parissa. Edellytämme tehtävässä myös ajokorttia. Olet aktivoiva ja innostava persoona ja haluat kehittää toimintaa omalla työpanoksellasi. Sinulla on erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä valmiudet toimia tehtävässäsi ratkaisukeskeisesti ja joustavasti. Olet itsenäinen työskentelijä ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi.

 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän tulevaisuuden asumisen näköalapaikalla sekä hyvän perehdytyksen ja osaavan organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Tervetuloa kehittämään 2020-luvun asukas- ja kaupunkiyhteisöllisyyttä kanssamme.

 

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.5.2018 osoitteessa www.talente.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn viikolla 18 ja pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 26.4. klo 13-14 ja ke 2.5. klo 15-16 Talente Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193 tai hilkka.hirvasniemi@talente.fi.

Lisätietoja: www.setlementtijoensuu.fi  www.setlementti.fi  www.setlementtiasunnot.fi www.joensuunkodit.fi

 

Joensuun Setlementti ry on aktiivinen ja verkottuva Suomen Setlementtiliiton jäsenyhdistys, joka kehittää ja toteuttaa setlementtityötä Joensuussa ja sen lähialueilla. Joensuun Setlementin toiminnan keskiössä ovat nuorisotyö, monikulttuurinen työ, seniorityö, lähiötyö sekä sosiaalinen työ eri muodoissaan. Setlementtiliiton ja Setlementtiyhdistyksien monipuolista toimintaa ohjaavat setlementtiarvot.www.setlementtijoensuu.fi

 

Setlementtiasunnot Oy on Suomen Setlementtiliiton ja Kalliolan Setlementin vuonna 2000 perustama yhteiskunnallinen ARA-rakennuttaja. Setlementtiasunnoilla on kahdeksassa (Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Tampere, Kuopio, Turku, Joensuu) kaupungissa 24 taloa, 1300 vuokra-asuntoa ja 400 asumisoikeusasuntoa. Vuonna 2017 valmistunut Helsingin Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli palkittiin Vuoden Parhaat ARA-neliöt -tunnustuspalkinnolla. Yhtiö kuuluu yhteiskunnallisten yritysten etujärjestöön, Arvoliittoon. Setlementtiasunnot Oy:n visiona on olla yhteiskunnallisesti vaikuttavien yhteisöllisten monisukupolvikorttelien kansainvälinen edelläkävijä.
www.setlementtiasunnot.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.