Kielet/Languages

 

Vapautumassa:

Yksiö alkovilla Espoon Saunalahdessa

Saunalahden Setlementtiasunnot

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Asumiskoordinaattori
Internet
Sauna
Talopesula

Asunto: 1 h + kt + p
36,5 m2

Hyvällä pohjaratkaisulla varustettu yksiö vapautumassa Espoon Saunalahdessa. Asunnossa on erillinen alkovi ja parveke talon pihalle päin.

Asunnon vuokra on 551€ ja vesimaksu on 19€/hlö/kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

Asunto sijaitsee hissillisen talon toisessa kerroksessa. Lue lisää: https://setlementtiasunnot.fi/saunalahden-setlementtiasunnot/

Kiinnostuitko asunnosta?

Jos kiinnostuit tästä asunnosta, täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä puhelimella ja sähköpostitse. Asukasvalinta tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaan hakijoiden asunnontarpeen ja kiireellisyyden mukaisesti.

→ Tietoa vuokra-asunnon hakemisesta

Espoon Saunalahdessa vapautuu kevään ja kesän aikana myös muun kokoisia asuntoja. Suurin osa kodeistamme ovat yksiöitä ja kaksioita. Emme tee kaikista asunnoista erillistä vapautumisilmoitusta kotisivuillemme, sillä tarjoamme vapautuvaa asuntoa hakemuksen jättäneille. Tee siis asuntohakemus, niin voimme tarjota sinulle asuntoa.

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, p. 010 837 5300 (ma–to klo 9–15 ja pe 10-14) tai info@setlementtiasunnot.fi

Sähköinen hakulomake

Talo

Saunalahden Setlementtiasunnoissa on yhteensä 4 taloa, asuntoja yhteensä 101, joista 22 on tukiasuntoja. Talossa on myös 2 ryhmäkotia. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta on myös muutamia kolmioita. 

Talon asukkaita palvelee asumiskoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiskoordinaattori myös ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa.

Asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö tai perhe. Asukasvalinnoissa noudatetaan valtion korkotukilainoittamille asunnoille asettamia ehtoja hakijoiden varallisuudesta ja asunnon tarpeen kiireellisyydestä.

Sähköisen asuntohakemuksen voi täyttää tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

”Mukavinta tässä asuessa on yhteisölliset tilat ja monipuolinen Länsi-Espoo.”