Kielet/Languages

 

Juha Kaakinen ja Satu Mehtälä ovat Setlementtiasuntojen hallituksen uudet vahvistukset

Setlementtiasunnot Oy:n hallitus on saanut riveihinsä kaksi uutta osaajaa, Juha Kaakisen ja Satu Mehtälän. Uudessa hallituksessa eivät jatkaneet Kari Hahl ja Tauno Tuomivaara.

Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen on kokenut innovatiivisten asuntoratkaisujen kehittäjä. Asunnottomuuden poistamiseksi asuntoja tarjotaan ja tuotetaan sekä asunnottomille että sosiaalisena asuntotuotantona. Y-Säätiö on 17 000 asunnon myötä suurin suomalainen asunnottomuustyöhön keskittynyt kansalaisjärjestö. Juha Kaakinen tunnetaan intohimoisena Asunto ensin -mallin ja kohtuuhintaisen asumisen puolestapuhujana myös kansainvälisesti.

KTM, toimitusjohtaja Satu Mehtälä on työskennellyt 25 vuotta eri yritysten ja organisaatioiden johtotehtävissä; mm. talous- ja markkinointijohtajan, viestintäjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä. Kokemusta on myös rakennusalan yritysten johto- ja hallitustehtävistä (ZAO Lentek, YIT Oyj, Fira Group Oy ja Woodprime Oy). Hän on toiminut useissa luottamustehtävissä. Tällä hetkellä hän on Invalidisäätiön hallituksen puheenjohtaja ja Setlementtiliiton hallituksen jäsen. Hänellä on kokemusta myös kolmannen sektorin organisaatioiden ja yhteiskunnallisten yritysten toiminnasta.

Menestystä uudelle hallitukselle ja lämmin kiitos edellisille hallituslaisille!

Setlementtiasunnot Oy:n hallitus 2019–

Pentti Lemmetyinen
hallituksen puheenjohtaja
Suomen Setlementtiliitto ry

Heidi Nygren
hallituksen varapuheenjohtaja
Kalliolan Setlementti

Seppo Mäkinen
jäsen

Juha Kaakinen
jäsen

Satu Mehtälä
jäsen

Kari Vehmas
jäsen
asukasedustaja

Marja Haapanen
jäsen
asukasedustaja

Aki Sukkela
varajäsen
asukasedustaja