Kielet/Languages

 

Talo:

Pohjois-Haagan Setlementtiasunnot

Eliel Saarisen tie 15, 00400 Helsinki

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2006
Asuntoja: 104
1h (32,5-42 m2): 46
2h (40,5-57,5 m2): 46
3h (65,5-69,5 m2): 12
Keskimääräinen neliövuokra: 15,83
Energialuokka: D2018

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asumistoiminta
Internet
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Pohjois-Haagan Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi hissillistä vuonna 2006 valmistunutta taloa. Asuntoja on yhteensä 104, joista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita. 

Ympäristö 

Pohjois-Haagan peruspalvelut mm. terveysasema, ruokakaupat, kirjasto, uimahalli, päiväkodit ja koulut ovat lähialueella ja Kaari-kauppakeskukseen matkaa on pari kilometriä. Taksiasema on talojen vieressä Thalian aukiolla. Alueen puutarhamaista ympäristöä pääsee ihastelemaan esimerkiksi Alppiruusupuistossa, joka sijaitsee talon läheisyydessä. Lue lisää alueesta. 

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat lastulevyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut.  Osassa asunnoissa on parveke. Talon luhtikäytävillä on yhteisiä parvekkeita. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla. Talo on liitetty kaukolämpöön.

Pohjois-Haagasta pääsee kulkemaan useilla bussiyhteyksillä. Lähin bussipysäkki sijaitsee talon vieressä. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat 

Taloissa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, kuntosali sekä asukastupa. Ulkoiluvälineitä varten on yhteinen varastotila ja kaksi lastenvaunuvarastoa. Talossa toimii myös kaksi ryhmäkotia. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan vuonna 2014 uusitussa yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen
Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Yhdessä tekeminen saa ihmiset liikkeelle kotisohvilta.”