Kielet/Languages

 

Setlementtiasunnot allekirjoitti Arvoliiton ARVO-lupauksen

Heli Kotilainen allekirjoittamassa ARVO-lupausta

Toimintamme on arvolähtöistä ja eettisesti tinkimätöntä. Tästä osoituksena sitoudumme ARVO-lupaukseen. 
Tarjoamme yhteisöllisiä, ekologisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja yhdessä kumppaneidemme kanssa.

ARVO on yhteiskunnallisten yritysten ja muiden vaikuttavuustoimijoiden verkosto. Verkosto edistää liiketoimintaa, joka yhdistää uudella tavalla yritystoiminnan ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden. ARVOn jäsenet ovat kotimaisia, vastuullisia toimijoita, jotka tuottavat yhteiskuntaan monenlaista hyvää. Mekin olemme Arvoliiton jäsen. Toimitusjohtajamme Heli Kotilainen kävi allekirjoittamassa ARVO-lupauksen, joka on osoitus ARVOn jäseniä yhdistävästä eettisestä perustasta. 

ARVO-lupaus on liiketoiminnan eettisyystakuu. Siihen tiivistyy yhteiskunnallisen yrityksen peruspilarit, joihin tukeutumalla tehdään kestävää, vastuullista ja vaikuttavaa toimintaa. Setlementtiasunnoilla vastuullisuus ei ole viimeiseksi lisätty luku strategialehtisessä, vaan olennainen osa omaa ydintoimintaa ja tärkein suunnannäyttäjä. ARVO-lupaukseen sisältyy 1. Vastuu ihmisestä ja ympäröivästä yhteiskunnasta, 2. Vastuullinen talous, 3. Vastuu ympäristöstä, 4. Avoimuus ja hyvä hallinto ja 5. Vaikuttavuuden syntyminen yhteistyöllä. 

– ARVO-lupaus on meille Setlementtiasunnoissa itsestäänselvyys. Kaikki toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen sekä asukkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin, kertoo Heli Kotilainen. 

Yhdessä toimimalla voimme tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä. Muutosten aikaansaaminen vaatii monen toimijan panosta. Samassa allekirjoitustilaisuudessa ARVO-lupauksen kansaamme allekirjoittivat Ikinori Oy, Seniortek Oy ja Vägledningsverkstad rf.  

Lue lisää Neljä uutta allekirjoittajaa Arvo-lupaukselle -jutusta.