Kielet/Languages

 

Talo:

Hervannan Setlementtiasunnot

Lindforsinkatu 11– 15, 33720 Tampere

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2009
Asuntoja: 117
1h (31–39 m2): 83
2h (47–49 m2): 15
3h (59,5–65,5 m2): 19
Keskimääräinen neliövuokra: 12,79

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Asumiskoordinaattori
Internet
Kaupunkiviljely
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Lisätietoja

Lataa taloesite

Hervannan Setlementtiasunnoissa on 117 asuntoa, joista tukiasuntoja on 45. Talossa on myös ryhmäkoti. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta kolmioitakin on. 

Ympäristö 

Hervanta sijaitsee Tampereen eteläosassa, noin 7 km Tampereen keskustasta ja se on Suomen suurimpia ja tunnetuimpia lähiöitä. Hervannassa on monipuolinen palvelurakenne, mm. teknillinen yliopisto sekä kymmeniä yrityksiä. 

Hervannassa on runsaasti peruspalveluita koulujen ja päiväkotien sekä kauppojen lisäksi. Alueen palvelutarjontaan kuuluvat kirjasto, terveysasema, lääkäriasema, apteekki, elokuvateatteri, uimahalli, jäähalli ja yleisurheilukenttä. 

Varustelu 

Osassa asunnoissa on parvekkeet. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat valkoista lastulevyä. Lattioissa on muovimatto. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty tulo- ja poistokoneella varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla. 

Yhteistilat 

Talossa on yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten sekä pyörävarasto. Lisäksi talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä asukastila Tupa. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Setlementtiasunnoilla asukkaita palvelee asumiskoordinaattori.

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen

”Minulla on älyvalo eteisessä. Kun astun sisään niin valot syttyy. Ihan kuin joku sanoisi että tervetuloa kotiin!”