Kielet/Languages

 

Postipuiston korttelitalo avautunut

Postipuiston asukkaidemme korttelitalo on avautunut osoitteessa Rullakkokatu 2. Korttelitalo on nimetty Postivarikoksi.

Asukkailla on nyt käytettävissään muun muassa liikuntasali, kuntosali, työ- ja esitystila, monitoimitila ja verstas. Tiloissa järjestetään myös kursseja, kuten kuntonyrkkeilyä ja pilatesta. Lisäksi tiloja voi varata yksityiseen käyttöön vaikkapa perhejuhliin tai kokouksiin. Yksityisvaraus on maksullinen.

– Korttelitalossa erityistä on, kuinka se tuo koko alueen asukkaat lähemmäksi toisiaan ja sitä kautta auttaa tiiviimmän alueellisen yhteisön muodostumisessa, mielissään yhteiskäyttörakennuksesta oleva kiinteistöjohtaja Eemeli Lönnqvist Setlementtiasunnoilta sanoo.

– Lisäksi yhteiskäyttörakennus sisältää paljon laajemman valikoiman laadukkaita tiloja kuin mitä yksittäiseen kerrostaloon tai kortteliin olisi järkevää toteuttaa kustannusmielessä. Meidänkin asukkaiden kohtuuhintaisuudelle saamme todella lisäarvoa tämän kaltaisella konseptilla, Lönnqvist toteaa.

Rekisteröidy varauspalveluun

Asukkaat voivat käyttää tiloja henkilökohtaisilla sähköisillä kulkukoodeilla, jotka he saavat Postivarikon varauspalvelun kautta. Joten jos haluat käyttää Postivarikon tiloja, rekisteröidy Postivarikon varauspalvelun käyttäjäksi.

Varauspalvelusivustolta löydät myös korttelitalon aukioloajat sekä tietoa Postivarikon tapahtumista, kursseista ja muusta toiminnasta.

Helsingin Postipuiston talossa on yhteensä 88 asuntoa, joista 17 asuntoa on tarkoitettu +55-vuotiaille asukkaille. Talo on valmistunut vuonna 2022.