Kielet/Languages

 

Suvi Tuomala Setlementtiasunnot Oy:n toimitusjohtajaksi

Suvi Tuomala on nimitetty Setlementtiasunnot Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 14.9.2022.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Suvi Tuomala, johtamisen ja kiinteistöalan osaaja Orimattilasta. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri, olen myös suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon. Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt Orimattilan Asunnoilla toimitusjohtajana, tätä ennen Pudasjärven Vuokrataloilla toimitusjohtajana.

Minulla on monipuolinen kokemus ja koulutus kiinteistöalan johtotehtävistä. Parhaita puoliani ovat suurien kokonaisuuksien hahmottaminen ja yrityksen vieminen eteenpäin tavoitteellisesti yhdessä henkilöstön, hallituksen ja omistajan kanssa.

Innostun ja innostan muut mukaan. Verkostoidun mielelläni, kehitän uutta ja seuraan alan kehitystä. Avoimuus, aitous ja rehellisyys ovat minulle tärkeitä arvoja.

Vapaa-ajalla minut löytää yleensä perheeni parista, mutta harvemmin kotisohvalta. Harrastamme yhdessä monipuolisesti liikuntaa sekä kulttuuria.

Millaisen toimitusjohtajan Setlementtiasunnot Oy sinusta saa?

Liiketoimintalähtöisen ja kehitysorientoituneen toimarin, jolle henkilöstön työtyytyväisyys ja positiivinen asiakaskokemus ovat tärkeitä.

Millaisena näet Setlementtiasuntojen roolin vuokramarkkinoilla tulevaisuudessa?

Setlementtiasunnoilla on keskeinen rooli suunnannäyttäjänä vastuullisessa, yhteisöllisessä ja kohtuuhintaisessa asumisessa. Yhteisöllisyyden ja asumisen ekologisuuden merkitys tulee kasvamaan tulevaisuudessa entisestään. Tärkein tehtävämme on tarjota asukkaillemme koteja.

————————————————-

” Setlementtiasunnot Oy osa setlementtiliikettä. Kotien, kortteleiden, lähiyhteisöjen ja uusien kotiseutujen rakentaminen ovat yhtiön perustehtäviä. Toimitusjohtajana Suvi täydentää yhtiön taitavaa henkilöstöä ja on oikea henkilö luotsaamaan yhtiötä tulevaisuuteen”, toteaa Pentti Lemmetyinen, Setlementtiliiton toimitusjohtaja.

”Setlementtiasunnot — osana setlementtiliikettä ja sen arvoyhteisöä — ei ole pelkästään työpaikka, vaikka tarvitseekin jokaisen huippuosaajan, joka meillä jo on. Suvi Tuomala täydentää kokonaisuuden uutena toimitusjohtajana. Hänelle on kertynyt laaja osaaminen ja kokemus kohtuuhintaisen vuokra-asuntotarjonnan alalta tekijänä ja johtajana. Hakijana hän kuitenkin nousi kirkkaimmin esiin vahvasti motivoituneena ja rehellisesti kiinnostuneena juuri Setlementtiasuntojen arvoista ja yhteisöllisistä tavoitteista”, kertoo Mikko Santavuori, Setlementtiasunnot Oy:n va. hallituksen puheenjohtaja.

Setlementtiasunnot ja Setlementtiliitto toivottavat Suvin lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään!