Kielet/Languages

 

Talo:

Alppikylän Setlementtiasunnot, Nyyttipuisto

Alppikylänkatu 22–24, 00770 Helsinki

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2013
Asuntoja: 46
1h (35–41,5 m2): 34
2h (46,5–53,5 m2): 10
3h (61,5 m2): 2
Keskimääräinen neliövuokra: 13,59

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Asumiskoordinaattori
Internet
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Alppikylässä on kaksi Setlementtiasuntojen taloa. Vuonna 2013 valmistuneessa Nyyttipuistossa on 46 asuntoa, joista 12 on tukiasuntoja. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja. 

Ympäristö

Alppikylä on rakennettu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Puistolan, Heikinlaakson, Jakomäen asuinalueiden sekä Tattarisuon teollisuusalueen väliin lähelle Malmin lentokenttää. Peruspalvelut, mm. ostoskeskus, kirjasto, apteekki, terveysasema, uimahalli, päiväkodit ja koulut, ovat Jakomäessä, jonne Alppikylästä on matkaa noin 500 metriä. 

Alppikylässä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Alppikylän välittömässä läheisyydessä ovat Malmin lentokentän virkistysalue sekä Puistolan liikuntapuisto, jonne on vain reilun kilometrin matka. 

Varustelu

Jokaisessa asunnossa on parveke tai ranskalainen parveke, ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat valkoista MDF-kalustelevyä. Lattiat ovat muovimattoa. Keittiössä on jääkaappi, kolmioissa jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle sekä paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Talo on savuton, joten huoneistoissa ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu. 

Vuokraan sisältyy 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lämmitetty tuloilma. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat ulkopaikkoja kiinteistön tontilla. 

Yhteistilat

Taloissa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, asukastila Alppitupa, kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Setlementtiasunnoilla asukkaita palvelee asumiskoordinaattori.

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen

”Ollaan järjestetty täällä esimerkiksi jouluruokatapahtumaa ja juhannuskekkeriä.”