Kielet/Languages

 

Löydä toiveidesi koti

Talomme

Kaikki Espoo Helsinki Hyvinkää Joensuu Tampere Turku Vantaa

Vuokratalo

Alppikylän Setlementtiasunnot, Hevosmies

Vuonna 2012 valmistuneessa Hevosmiehessä on 36 asuntoa, joista 8 on tukiasuntoja. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja.

Vuokratalo

Alppikylän Setlementtiasunnot, Nyyttipuisto

Vuonna 2013 valmistuneessa Nyyttipuistossa on 46 asuntoa, joista 12 on tukiasuntoja. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja.

Vuokratalo

Borgströminmäen Setlementtiasunnot

Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan, Borgströminmäkeen valmistui marraskuussa 2018 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 108 asuntoa, joista 20 asuntoa on kehitysvammaisille.

Vuokratalo

Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Tampereelle Härmälänrantaan valmistui joulukuussa 2018 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on 103 asuntoa, joista 22 asuntoa kehitysvammaisille.

Vuokratalo

Havukosken Setlementtiasunnot

Havukosken Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi erillistä taloa, molemmissa on hissi. Talossa on asuntoja yhteensä 80, joista tukiasuntoja on 25.

Vuokratalo

Hervannan Setlementtiasunnot

Hervannan Setlementtiasunnoissa on 117 asuntoa, joista tukiasuntoja on 45. Talossa on myös ryhmäkoti. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta kolmioitakin on.

Vuokratalo

Hyvinkään Setlementtiasunnot

Talot valmistuivat Hyvinkään Martin kaupunginosaan vuonna 2013. Hissillisessä taloissa on 34 asuntoa ja 4 kerrosta.

Vuokratalo

Jätkäsaaren Setlementtiasunnot

Jätkäsaaren Setlementtiasunnot valmistui maaliskuussa 2017. Talo kuuluu Sukupolvienkortteliin, jossa edistetään yhteisöllistä kaupunkiasumista kaikenikäisille.

Vuokratalo

Jousenpuiston Setlementtiasunnot

Espoon Jousenpuistoon aivan Urheilupuiston metroaseman lähelle valmistui joulukuussa 2021 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 73 asuntoa, joista 15 asuntoa on erityisryhmille.

Vuokratalo

Kalasataman
Setlementtiasunnot

Kalasatamassa, aivan meren ja metron tuntumassa vuonna 2013 valmistunut yhteisöllinen talo. Suurin osa asunnoista on kaksioita, mutta talossa on myös muutama kolmen huoneen asunto.

Vuokratalo

Kipparintalo

Kipparintalo sijaitsee Helsingin uudella merellisellä asuinalueella Kalasataman Sörnäistenniemessä. Talon asukkaina ovat kehitysvammaiset nuoret.

Vuokratalo

Kontulan Setlementti­asunnot - opiskelija-asunnot Helsingin Kontulassa

Helsingin Kontulaan valmistui helmikuussa 2023 seitsemänkerroksinen opiskelijavuokratalo. Talossa on yhteensä 121 asuntoa sekä hyvät asukastilat, yhteisparvekkeet ja saunatila ylimmässä kerroksessa.

Vuokratalo

Malmin Setlementtiasunnot

Malmin Setlementtiasunnot on valmistunut vuonna 2003. Asuntoja on yhteensä 149, joista suurin osa on yksiöitä.

Vuokratalo

Muuralan Setlementtiasunnot

Muuralan Setlementtiasunnoissa on 32 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2009. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita sekä muutama kolmio.

Vuokratalo

Penttilänrannan
Setlementtiasunnot

Joensuun Penttilänrantaan valmistui kesä-heinäkuussa 2018 yhteisöllinen Monisukupolvikortteli. Penttilänrannan asunnot on tarkoitettu kaikenikäisille asukkaille, nuorille, lapsiperheille, työssäkäyville sekä eläkeikäisille. Monisukupolvikorttelissa sukupolvet kohtaavat!

Vuokratalo

Pohjois-Haagan Setlementtiasunnot

Pohjois-Haagan Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi hissillistä vuonna 2006 valmistunutta taloa. Asuntoja on yhteensä 104, joista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita.

Vuokratalo

Postipuiston Setlementtiasunnot

Helsingin Postipuiston kahdeksankerroksisessa vuokratalossa on yhteensä 88 asuntoa, joista 17 asuntoa on tarkoitettu +55-vuotiaille asukkaille.

Vuokratalo

Samppalinnan Setlementtiasunnot

Turun Samppalinnaan valmistui helmikuussa 2018 vuokratalo kaikenikäisille. 6-kerroksisessa hissillisessä talossa on 53 asuntoa, saunattomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Vuokratalo

Saunalahden Setlementtiasunnot

Saunalahden Setlementtiasunnoissa on yhteensä 4 taloa, asuntoja yhteensä 112, joista 22 on tukiasuntoja. Talossa on myös 2 ryhmäkotia. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta on myös muutamia kolmioita.

Vuokratalo

Sompasaaren Setlementtiasunnot

Helsingin Sompasaareen vuonna 2020 valmistunut seitsemänkerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 65 asuntoa, joista 16 asuntoa on kehitysvammaisille.

Vuokratalo

Verkkosaaren Setlementtiasunnot

Viehe-korttelissa on koteja monen elämänvaiheen asukkaille: nuorille, opiskelijoille ja seniori-ikäisille taiteilijoille.

Vuokratalo

Viikin
Setlementtiasunnot

Viikin Setlementtiasunnoissa on 134 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2007. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta myös kaksioita ja kolmioita sekä muutama neljän huoneen asunto.


Noudatamme asukasvalinnassa ARA-ehtoja

Kaikki talomme ovat hissillisiä kerrostaloja. Kaikissa on maksuton talopesula ja asukastila, jonne voi tulla lukemaan päivän lehden sekä tapaamaan naapureita ja ystäviä. Lemmikit ovat sallittuja asunnoissamme.

Noudatamme asukasvalinnassa ARA:n ehtoja asunnon tarpeen kiireellisyydestä ja varallisuusrajoista.

Vakuus on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa. Jos vakuuden maksaminen tapahtuu maksusitoumuksella, on vakuus 2–3 kk:n vuokran suuruinen.

Setlementtiasuntojen taloja pääkaupunkiseudulla
Setlementtiasuntojen taloja pääkaupunkiseudulla Katso video YouTubessa kuvaa klikkaamalla.
Huom. Samalla hyväksyt YouTuben/Googlen käyttöehdot.

”Kyllä täällä yhteistilassa vaan kummasti on aina aamulla populaa juomassa kahvia ja lukemassa lehtiä.”

Asuntotiedustelut ja hakemiseen liittyvät asiat:
p. 010 837 5300 tai
info (at) setlementtiasunnot.fi